Universitetsgata 10

Sentralt i hjertet av Tullin

Litt om eiendommen

Universitetsgata 10 er et supersentralt, klassisk nyrenessansebygg på totalt ca. 3467 kvm inkludert et moderne åtte etasjes påbygg.

Eiendommen ligger få minutters gange fra Nasjonalteatret og Stortinget. Den ble opprinnelig tegnet av A. H. Lenschow og først oppført i tre etasjer av murmester Harald H. Lenschow i 1881. A. H. Lenschow har latt seg inspirere av arkitektoniske trekk fra Nasjonalgalleriet, tegnet av H.E. Schirmers og hans sønn (1881). Byggets fasade ble fredet i 1998. I 1999 ble det bygget en moderne del i 8 etasjer med heis. Hver etasje har eget kjøkken, og 8. etasje har terrasse med flott utsikt.

SG Eiendom overtok denne flotte eiendommen i 2022 og har restaurert store deler av den. Hver etasje fremstår moderne, lys og spennende, og har i dag bl.a. arkitekter og advokater som leietakere med både cellekontorer og åpent landskap. Fra kontorene ved Tullin har man kort vei til det beste Oslo kan by på av butikker, teatre, restauranter og barer. Det er tre minutter til kollektivknutepunktet Nationaltheatret med tog, T-bane, buss og trikk i alle retninger og kort reise ned til Oslo S. I byggets garasje er det parkering for bil og sykkel (med vaskeplass) samt moderne garderobefasiliteter. Kontakt oss ved interesse eller for en visning!
Velkommen inn i dette særegne og vakre bygget!

Adresse

Universitetsgata 10
0164 oslo
Åpne i Google Maps
No items found.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Universitetsgata 10

Send forespørsel