Kristian IVs gate 13

Lyse kontorer, vegg i vegg, som kan gjøres om til ett kontor. God takhøyde i åpent kontorlandskap. Hver av lokalene har sne repektive møterom.

Beskrivelse

2 lyse kontorer, vegg i vegg, som kan gjøres om til ett kontor. God takhøyde i åpnet kontorlandskap. Hvert av lokalene har sitt repektive møterom. Fellesarealer inneholder også te-kjøkken, samt ett mindre møterom i fellesarealer.

Areal I: Netto areal (BTA-E): ca. 73 m² Brutto areal (BTA-I):  111 m² Ledig fra 01.01.2023

Areal II: Netto areal (BTA-E): ca. 69 m² Brutto areal (BTA-I):  105 m² (Ikke avbildet) Ledig fra 01.02.2023

Litt om eiendommen
Gården er preget utvendig av kvadraturens tidstypiske trekk med høye vinduer og utsmykninger langs fasaden. Bygget ligger på hjørnet ved Sehesteds plass, en av de få piazzaer som ble etablert i Christiania på slutten av 1800 tallet. Inne kjennetegnes gården av solid takhøyde. Den gamle trappen mellom etasjene, er bevart. Bygningen ble totalrenovert i år 2007-2009.

Beliggenhet
Sentrum - Tullin

Kort avstand til Karl Johans gate, Tinghuset, Nationaltheatret, Aker brygge, Kulturhistorisk museum, Oslo Nye Theater, Hotell Bristol samt restauranter og serveringsteder i umiddelbar nærhet.

Adkomst
T-bane, trikk, tog og buss i umiddelbar nærhet. Kontoret ligger 6 minutter unna Nationaltheatret hvor du har 30,31,32,54,81 og 83N bussen, og tilgangen til t-bane linje.

Standard
Et moderne lokale renovert i 2017/2018. Lokalet har åpen romløsning perfekt for dere som ønsker og arbeide i sammen. Ingangsparitet har store glass flater som slipper inn lys til hele lokalet.

Adresse

Kristian IVs gate 13
0162 Oslo
Åpne i Google Maps
No items found.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne via post@sgeiendom.no

Kristian IVs gate 13

Send forespørsel